Persoonlijke coaching voor ambitieuze vrouwen in de politiek en in de (financieel) zakelijke wereld.
Ik help jou op jouw persoonlijke individuele weg van transformatie. Een transformatie waarbij jij jouw volledige potentieel zult ontdekken. Waarbij je ontdekt wie je echt bent en wat je kan. Waarbij je jouw kracht ontdekt en die leert uitdragen naar jezelf en naar anderen.
Ik bied je een luisterend oor en hulp om alle ballen hoog te houden en rond te draaien.

Omdat je soms wellicht onzeker bent over je kwaliteiten en onzeker bent over wat nu echt belangrijk voor je is. Ik ben een coach die je vanuit zowel persoonlijke als zakelijke ervaring kan begeleiden en coachen! Als coach opereer ik op 6 niveaus: fysiek, mentaal, emotie, gedrag, omgeving en zingeving/spiritueel. Door deze verschillende lagen krijg jij veel inzicht in jezelf, zodat je groeit en ik in jou zodat ik je optimaal kan begeleiden. Ik maak gebruik van een breed en diep arsenaal van methoden en kennis, van o.a. RET, voice dialogue, NLP tot Transformational Presence.
Mijn manier van coachen laat zich omschrijven als warm, intuïtief zeer sterk, uitdagend, maar altijd met respect, meelevend maar wel bij de ander latend, spiegelend, en altijd vanuit positiviteit.

Ik bied je een luisterend oor en hulp om alle ballen hoog te houden en rond te draaien.

PLAN - PRICE

Description

1 op 1 coachingstraject -

€ 1.500,- excl BTW  

Een 1-op-1 coaching traject bij Madam In Office begint met 1 gratis

online intakesessie van 20 minuten.

Als het klikt kun je een traject inkopen

vanaf een minimum van 5 sessies.

Een sessie is maximaal 75 minuten. - 5 coachingssessies in 1 traject


-online/offline coaching afhankelijk van de richtlijnen van de RIVM


- Gratis intake gesprek


- Mogelijkheid om tussen sessie door, 

persoonlijk contact met jouw coach d.m.v. app of mail contact 

gedurende het traject te hebben

wat zeggen anderen over onze coaching?

Erika van den Heuvel
HR Manager Europe- Cyclomedia Technology

Marja coacht vanuit haar hart en weet met haar betrokkenheid, humor en passie voor het vak de coachees te begeleiden in hun vraagstuk. Met haar jarenlange werkervaring, levenservaring en de haar scherpe opmerkzaamheid weet zij exact de juiste vragen te stellen om de coachee in beweging te krijgen.  De coachvragen kunnen variëren van een vraag over de loopbaan, wat te doen als je een burn-out hebt, maar ook executive coaching zit in haar portefeuille. Marja is een veelzijdige coach die je vertrouwt en de coachee zelfvertrouwen geeft.