“hoe kan ik vol zelfvertrouwen in de zakelijke arena staan?”

Hoe kun je optimaal tot je recht komen? Op welke manier maak je impact en hoe kom je toch van dat stemmetje af dat zegt dat niemand op je zit te wachten, je niet genoeg bent of die ene die zegt: “Straks komen ze erachter dat ik niks kan.”
Hoe kun je in je kracht komen te staan? En zou je wel eens wat hulp kunnen gebruiken om bij jezelf te blijven? Deze thema’s resoneren? En nog andere die typerend zijn voor vrouwen die in een masculiene wereld opereren? Deze Coaching Circles gaan je helpen!


Leer jezelf beter kennen en vervolgens vanuit die kracht naar buiten te treden.

PLAN - PRICE

Description

Coaching Circle voor vrouwen in de
financieel zakelijke wereld

 Ik wil geen onzekerheid meer voelen tijdens
board- en directievergaderingen.


€ 587,- 

Een traject vol persoonlijke groei! - 5 coaching sessies verdeeld 

over 2 maanden

- Max. 8 deelnemers,

dus veel persoonlijke aandacht

- Verrassende gastspreker

- Coaching en reflectie

- Toegang tot besloten appgroep met deelnemers

- Persoonlijk contact met jouw coach

- Inclusief: verrassende fysieke materialen en schrijfboek met oefeningen

Prijs is excl. 21% BTW

Coaching circles met als doel: persoonlijke groei

De Coaching Circles bestaan uit 5 coaching sessies. De coaching sessies zullen 1,5 uur beslaan en via Zoom plaatvinden. Daarnaast zal er nog een gasttrainer zijn die gespecialiseerd is in debatteren, spreken in het openbaar en dagvoorzitterschap. De groep bestaat uit maximaal 8 vrouwen en minimaal 6 vrouwen.

Binnen de Coaching Circle wordt er een (online) ‘safe space’ gecreëerd waarin jullie gecoacht worden om je eigen kracht (weer) te ontdekken en te omarmen. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. 
Dus wie ben je en wie zou je willen zijn?
Hoe doe je dat dan?
Kun je dicht bij jezelf blijven terwijl je in het openbaar moet presteren en presenteren?
Hoe vind je die kracht en zelfverzekerdheid?
Dat zijn zo maar een paar vragen die wij samen met jou kunnen gaan beantwoorden.

Elke Coaching Circle zal zorgvuldig worden samengesteld door onze coach zodat de maximaal 8 vrouwen die in de coaching sessies aanwezig zijn, dezelfde wens en ambitie hebben, elkaar willen versterken en samen willen groeien. Dit in een omgeving die door de randvoorwaarden die geschept gaan worden door de coach en met elkaar, veilig is. Waar je, met onderling respect voor elkaar en compassie met elkaar, het proces van persoonlijke groei samen op het specifieke thema wil doorlopen.

Programma coaching circle

PROGRAMMA

Hoe ziet zo’n Coaching Circle programma er dan uit, horen we je denken. In grote lijnen kun je het volgende verwachten.
Voordat we starten met de Coaching Circle zul je een intake-vragenlijst ontvangen. Waar we met name benieuwd naar zijn, is wat jouw persoonlijke doelen zijn voor dit traject. Met deze input zal onze coach een persoonlijk intake zoom gesprek met ieder persoonlijk gaan voeren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de samenstelling van de Coaching Circle zodanig is dat de vrouwen in die circle elkaar versterken en samen willen groeien. En dat het veilig is! Veilig om te zijn wie je bent, zonder dat je veroordeeld wordt. 

Naar aanleiding van deze gesprekken zal het programma van de circle tailormade worden aangepast.

En dan gaan we beginnen met de 5 sessies. Elke sessie duurt 1,5 uur en je zult samen met in totaal maximaal 8 mede-coachees het traject gaan volgen. In elke sessie zal er vanuit een thema gecoacht gaan worden. Hierbij zal er gebruik worden gemaakt van coaching methoden, technieken, spelelementen, gesprekstechnieken etc. die elke gecertificeerde coach in zijn rugzak moet hebben. 

Je zult nieuwe persoonlijke inzichten verkrijgen, groeien, oude wensen nieuw leven ingeblazen zien worden. Klaar om de verandering te zijn en te maken in onze maatschappij die vrouwelijke veranderkracht nodig heeft. Meer vrouwen in de zakelijke dienstverlening!

Elke sessie zal voortbouwen op de vorige en dat betekent ook dat het programma niet compleet vast kan staan van tevoren, maar flexibel zal zijn. Elk individu is uniek en dus is elke groep uniek. 

nadat je de coaching circle hebt gevolgd..

…..Wat gebeurt er dan?

Na het officiële traject ken je elkaar zo goed en waardeer je elkaar vast en zeker omdat je samen een proces van verandering op diep persoonlijk niveau hebt doorlopen.

Hierdoor hopen wij echt dat jullie elkaar blijven zien en verder helpen ook in het ‘echte’ leven, omdat je een peergroep hebt gevonden waarin je gehoord en gezien wordt zoals je echt bent. Een team van vrouwen die gelijkgestemd is en waar je altijd terecht kunt zonder elkaar te veroordelen.

Als dit is wat je zou willen en wat je wellicht mist of meer van wilt hebben, dan kom je bij ons een Coaching Circle traject volgen.

wat zeggen anderen over onze coaching voor vrouwen?

Shameli van Amstel- Accountmanager Interventional Oncology bij Boston Scientific

Marja heeft me letterlijk ‘terug’ gecoacht naar mijn kracht en passie. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ze heeft me kunnen leren om op een andere manier naar dingen te kijken, en dat heeft een nieuw perspectief en hernieuwde waardering gegeven voor de zaken die ik heb bereikt (in mijn leven en carrière) en de manier waarop ik mijn doelstellingen voor de toekomst ga neerzetten. Ik beveel haar zeer zeker aan als life/business executive coach!