data coaching circles

Het hele jaar door organiseert Madam In Office Coaching Circles voor vrouwen werkzaam in de (financieel) zakelijke dienstverlening en de politiek. Coaching Circles die vrouwen helpen hun volledige potentieel te benutten, hen helpen om zelfverzekerd en daadkrachtig te zijn.

Geen evenementen gevonden!

Samen groeien…

The Coaching Agency voor ambitieuze vrouwen die krachtig en vanuit hun eigen AUTHENTICITEIT zakelijk of politiek hun “vrouw” willen staan.

In onze maatschappij in het algemeen en binnen de (financieel) zakelijke dienstverlening en de politiek in het bijzonder zijn nog steeds meer mannen dan vrouwen actief. De laatste paar jaar is er gelukkig een duidelijke verandering gaande waarin meer ambitieuze vrouwen in deze twee werelden op Board-, directie- en managementniveau komen en meer vrouwen de politiek ingaan (laatste Tweede Kamer verkiezingen). Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Maar deze verandering die gaande is zou zich moeten doorzetten, menen wij als Madam In Office.

De reden dat wij Coaching Circles organiseren met een groep vrouwen samen is dat wij er van overtuigd zijn dat vrouwen elkaar kunnen helpen en versterken als zij samen hun persoonlijke groei doormaken! Binnen de Coaching Circle wordt er een (online) ‘safe space’ gecreëerd waarin jullie gecoacht worden om je eigen kracht (weer) te ontdekken en te omarmen. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

COACHING CIRCLE VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Dus wie ben je en wie zou je willen zijn?
Hoe doe je dat dan?
Kun je dicht bij jezelf blijven terwijl je in het openbaar moet presteren en presenteren?
Hoe vind je die kracht en zelfverzekerdheid?
Dat zijn zo maar een paar vragen die wij samen met jou kunnen gaan beantwoorden.

Elke Coaching Circle zal zorgvuldig worden samengesteld door onze coach zodat de maximaal 8 vrouwen die in de coaching sessies aanwezig zijn, dezelfde wens en ambitie hebben, elkaar willen versterken en samen willen groeien. Dit in een omgeving die door de randvoorwaarden die geschept gaan worden door de coach en met elkaar, veilig is. Waar je, met onderling respect voor elkaar en compassie met elkaar, het proces van groei op het specifieke thema wil doorlopen.

Naast onze Coaching Circles voor vrouwen in de politiek en in de (financieel) zakelijke dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in 1-op-1 coaching! Dus als je tijd en aandacht lekker alleen voor jezelf wil van onze coach, dan kun je altijd (op aanvraag) een traject gaan doen met Marja.