We zijn Madam In Office in augustus 2020 begonnen als Coaching Agency voor vrouwen in de politieke arena. Wie had kunnen vermoeden dat het zo snel omarmd zou worden? Wij in ieder geval niet! 

Sinds het begin is er ook veel interesse geweest van vrouwen komend vanuit de (financiële) zakelijke dienstverlening. Daarnaast zijn uiteraard de online-programma’s omarmd, gezien de verschillende gradaties van lockdown die we in de tussentijd hebben meegemaakt. Dit heeft ons veel geleerd en het inzicht gegeven dat we Madam In Office anders moeten gaan inrichten omdat onze klant erom vraagt. Daarom hebben we (voor nu) de masterclasses omgezet naar online Coaching Circles. Wat zijn dat, horen we je bijna zeggen? Nou eigenlijk is het vaste programma qua coaching vergelijkbaar met de masterclasses maar hebben we het nu over 2 a 3 maanden verdeeld, d.m.v. 5 sessies van max 1,5 uur. Door deze beweging krijg je de ruimte om het geleerde in je dagelijkse leven in de praktijk te brengen en persoonlijk te groeien, alleen en samen met je coaching team. Wij weten uit ervaring dat dit een ongelofelijk krachtige manier is om gecoacht te worden als individu en als groep. Dus we zijn blij dat we dit nu ook aanbieden!

Verder hebben we de beslissing genomen om onze doelgroep breder te maken. We gaan vanaf nu ook coaching circles aanbieden aan ambitieuze vrouwen die in (financieel) zakelijke dienstverlening werkzaam zijn. Waarom? Vanwege de vraag (zie hiervoor) en uiteraard het feit dat onze co-founder Marja Kooistra, werkzaam is geweest in deze sector en daar een mooi netwerk heeft opgebouwd en veel kennis heeft van de uitdagingen waar vrouwen tegenaan lopen in deze industrie. Dus zo..

Oh ja en ‘Voor nu’ stond tussen haakjes…omdat we nog steeds de ambitie hebben om Masterclasses live te gaan organiseren wanneer dit weer mogelijk is, maar dan als een speciaal programma en niet iets wat we standaard aanbieden.

Dat was het even voor nu..